Events

 

Fra tid til anden afholder vi specielle events, temaaftner og vinsmagninger for at skabe oplevelser for dig og dem, du holder af.

Lidt historik:

22. Oktober kl.18-20: Madoplevelse med “Madtøserne”. Lene og Marianne er 2 skønne damer fra Brønshøj, som har passion for den gode smag og lækker mad tilberedt af gode råvarer. Denne aften vil de bringe dig på en lille smagsmæssig rejse  – hovedsagligt fra det italienske køkken. Det meste er kolde anretninger serveret portionsvis og som præsenteres på dedikeret vis af “Madtøserne”. Undervejs forkæles du yderligere med nogle af de bedste italienske vine fra Vinbaren.

Deltagelse koster 495 kr og inkluderer de mange lækre småretter ledsaget af vinmenu. Tilmelding sker i Vinbaren eller ved at overføre 495 kr på mobile pay til 21411420. FULDT BOOKET.

30. Oktober kl.18-20: Anna Thygesen gæster Vinbaren, hvor hun – med udgangspunkt i sin ærlige og umiddelbare bog “Anna T’s ABC” deler ud af nogle af sine mange oplevelser og erfaringer fra et omskifteligt liv – fuld af modsætninger, paradokser, konflikter og udfordringer. Debatredaktør på Politiken, Milla Mølgaard udvælger særlige emner fra bogen, som Anna får mulighed for at udfolde, og der vil blive åbnet for spørgsmål fra publikum.

Deltagelse koster 200 kr og inkluderer  italienske specialiteter og et godt glas vin. Tilmelding via “kontaktformularen”. FULDT BOOKET

 

Ønsker du at afholde arrangement i alternative og hyggelige omgivelser midt i Brønshøj, så hjælper jeg gerne med lokaler og med italienske delikatesser som forplejning.